Mega Image a incheiat anul 2022 cu peste 950 de magazine

Mega Image a incheiat anul 2022 cu peste 950 de magazine


In 2022, lantul de supermarketuri si magazine de proximitate Mega Image a continuat ritmul dezvoltarii si a dezvoltat magazine si concepte noi. La finalul anului trecut, reteaua Mega Image a depasit 950 de magazine in toata tara.

La nivel de sortimentatie, retailerul si-a extins si consolidat portofoliul de marci proprii, prin lansarea brandului Mega, o noua gama de produse, bunatati alese si tot ce pui zilnic in cos, la preturi accesibile. Alaturi de Mihai Bendeac, compania a creat Megamania, o serie de episoade online in care brandul Mega a fost in rol principal. Totodata, in Mega Regatul ofertelor, au fost create cele mai bune promotii la produsele din cosul de baza.

 

Mega Image mai anunta ca, pe parcursul anului 2022, a continuat investitiile in parteneriatul cu producatorii locali de fructe si legume prin programul Gusturi romanesti de la gospodari, care ramane unic pe piata locala de retail.

 

In plus, lantul de magazine a extins serviciile de livrare rapida si in 24 de ore prin aplicatia online Mega Image si a lansat promisiunea de brand de angajator "Cand suntem impreuna, suntem Mega”.

 

Alte performante au fost obtinute pe trei piloni cheie de sustenabilitate: sustinerea unei alimentatii sanatoase prin alegeri mai bune, o transparenta mult mai mare pentru produsele locale si reducerea risipei deseurilor alimentare si a cantitatii de plastic utilizate in activitatea noastra.

 

“Am mai incheiat un an pe care l-am parcurs asa cum ne-am planuit. Iar acolo unde nu a tinut de noi, ne-am adaptat. A fost un an despre munca intr-o echipa ca o comunitate, alaturi de clienti care ne-au devenit vecini buni si prieteni. Am selectat o parte dintre realizarile noastre care au facut 2022 sa fie mai bun. Sunt despre oameni si echipa, curaj, grija, despre branduri proprii, magazine si concepte noi, sustenabilitate, loialitate, e-commerce. Incepem anul 2023 cu incredere si multumim tuturor clientilor, colegilor si partenerilor pentru ca fac povestea Mega Image sa fie despre oameni si performante”, au transmis reprezentantii companiei.Poti fi interesat si de