Nestle face apel la scaderea consumului de zahar, sare si carne
Luni, 28 Octombrie 2019
Luni, 28 Octombrie 2019
Resursele naturale limitate pe planeta si problema obezitatii sunt motivele schimbarilor pe care Freixe le considera necesare. El a mentionat, de asemenea, o mai buna constientizare a publicului cu privire la procesul de productie alimentara, precum si probleme precum munca copiilor sau defrisarile, extrem de relevante in Brazilia.
Productia de carne, in special cea de vita, contribuie semnificativ la emisiile de carbon ce duc la fenomenul incalzirii globale.
"Exista mult mai multa sensibilitate in aceasta privinta, nu numai in Europa sau SUA. Suntem intr-o lume conectata, oamenii au acces la informatii, consumatorii vor sa stie de unde provin materiile prime, daca au fost produse intr-o maniera etica", a mai spus Laurent Frexie.
Nestle este un cumparator important la nivel mondial de cafea, zahar, cacao si lapte, printre alte marfuri.
Creati din carne „crescuta” din celule stem de porc in vase de fermentare din otel, p...
Participarea unei echipe romanesti la WBC este un proiect initiat de Fundatia „Stefan Moldo...
Desi carnea continua sa fie prezenta frecvent in alimentatia romanilor, cu 31% consumand-o aproap...