Numarul sacrificarilor a scazut la toate speciile de animale si pasari, in iulie
Vineri, 10 Septembrie 2021

Vineri, 10 Septembrie 2021
In iulie, numarul bovinelor sacrificate a scazut cu 16%, iar greutatea in carcasa s-a diminuat cu 16,8% fata de aceeasi luna din 2020. Raportat la luna iunie 2021, numarul bovinelor sacrificate a scazut cu 4,5%, iar greutatea in carcasa cu 9,1%.
La specia porcine, s-au sacrificat cu 1,5% mai putine animale, in timp ce productia de carne de porc consemnata a fost cu 1% mai mare fata de iulie 2020. Comparativ cu luna anterioara, sacrificarile au crescut cu 1,6%, iar productia de carne de porc a fost cu 2,3% mai mica.
Sacrificarile de ovine ?i caprine au scazut cu 5% fata de iulie 2020, greutatea in carcasa fiind cu 13,2% mai mica. Fa?a de iunie, sacrificarile au crescut cu 1,6%, iar greutatea in carcasa cu 3,6%.
Sacrificarile de pasari au scazut cu 1,2%, iar productia de carne a crescut cu 4% fata de iulie 2020. Comparativ cu iunie 2021, sacrificarile au urcat cu 2,7%, iar greutatea in carcasa a crescut cu 2,5%.
Retetele noi, cu combinatii asezonate perfect, gata de pus pe gratar, si ambalaje care iti trezes...
"La achizitionarea produselor alimentare: verificati cu atentie aspectul carnii tocate; nu cumpar...
Carnea de pui ramane un aliment esential in dieta romanilor, insa tot mai multi consumatori cer t...