PENNY deschide un nou magazin in Focsani


PENNY continua planul accelerat de expansiune si inaugureaza un nou magazin in Focsani. Astfel, reteaua PENNY ajunge la 352 de unitati la nivel national.

Noul magazin PENNY dispune de sase case de marcat, din care doua de tipul self-checkout. Magazinul este situat pe strada Bicaz, Nr. 2, Focsani, jud. Vrancea. Are o suprafata de vanzare de 849.05 mp, iar parcarea dispune de 36 de locuri de parcare, dintre care trei sunt destinate persoanelor cu dizabilitati.

 

Noul magazin isi va intampina clientii dupa urmatorul program de functionare:

- luni - sambata, intre 07:30 - 22:00

- duminica, intre 08:00 - 20:00.

 

Clientii care vor vizita magazinul PENNY din Focsani se vor bucura de un design modern si accesibil. Acesta reflecta evolutia strategica a retailerului PENNY in Romania si pune accent pe crearea unei experiente cat mai placute pentru clienti si pe dezvoltarea portofoliului de produse 3RO (produse cu ingredientul principal din Romania, procesate si ambalate in tara).

 

Designul magazinelor PENNY. este primitor, iar sesiunea de cumparaturi pentru clienti este imbunatatita datorita zonei extinse pentru produse proaspete, marci proprii conform preferintelor clientilor romani, dar si datorita semnalizarii mai vizibile a promotiilor si a categoriilor principale de alimente. In plus, magazinele PENNY ofera solutii simple, adaptate stilului de viata alert, precum produsele ready to eat, dar si cele semipreparate, refrigerate sau congelate.

 

PENNY Punct reprezinta evolutia strategica a Penny Market in Romania si este structurata in sapte piloni cheie: experienta imbunatatita in magazine, expansiune, produse romanesti, oameni, digitalizare, sustenabilitate si comunicare integrata.

 

Despre PENNY

PENNY este conceptul de succes al grupului german REWE si unul dintre cei mai activi retaileri din Romania, cu primul magazin deschis pe piata locala in anul 2005. Intreaga retea este deservita de patru centre logistice situate in localitatile Stefanestii de Jos, Turda, Bacau si Filiasi. In prezent, reteaua PENNY in Romania este alcatuita din 352 magazine la nivel national si o echipa dedicata formata din peste 6.500 de angajati.

 

PENNY se afla printre organizatiile de top care au primit titulatura de Angajator de Top (Top Employer) 2023 in Romania. Certificarea de Angajator de Top reflecta grija si angajamentul pentru echipa si performantele in practicile de resurse umane.Poti fi interesat si de