Penny a deschis magazinul cu numarul 363, in judetul Giurgiu

Penny a deschis magazinul cu numarul 363, in judetul Giurgiu


Penny Romania continua planul de expansiune si a deschis cel de-al 363-lea magazin din tara, in comuna Floresti-Stoenesti, judetul Giurgiu.

„Designul magazinelor Penny ofera o experienta placuta clientilor, evidentiind, totodata, angajamentul companiei in extinderea portofoliului de produse 3RO - produse cu ingredientul principal provenit din Romania, procesate si ambalate in tara. Experienta la cumparaturi este imbunatatita datorita unei zone extinse dedicate produselor proaspete sau marcilor proprii realizate conform preferintelor clientilor romani, spatiul oferind totodata o semnalizare mai vizibila a promotiilor si categoriilor principale de alimente”, se arata intr-un comunicat al companiei.

 

Noul magazin isi intampina clientii cu solutii practice, adaptate stilului de viata agitat, inclusiv produse gata de consum, semipreparate, precum si optiuni refrigerate sau congelate.

 

Situat pe strada 1 Decembrie 1918 nr. 128, comuna Floresti-Stoenesti, judetul Giurgiu, magazinul va functiona de luni pana sambata in intervalul 7:30 – 21.00, iar duminica intre 8:00 – 20:00. Ofera 55 de locuri de parcare, din care trei pentru persoane cu dizabilitati. Suprafata interioara de vanzare a magazinului este de 895.79 mp.

 

Penny Punct reprezinta evolutia strategica a Penny Market in Romania si este structurata in sapte piloni de dezvoltare: experienta imbunatatita in magazine, expansiune, produse romanesti, oameni, digitalizare, sustenabilitate si comunicare integrata.

 

Penny este conceptul de succes al grupului german REWE si unul dintre cei mai activi retaileri din Romania, cu primul magazin deschis pe piata locala in anul 2005. Intreaga retea este deservita de patru centre logistice situate in localitatile Stefanestii de Jos, Turda, Bacau si Filiasi. In prezent, reteaua Penny in Romania este alcatuita din 363 magazine la nivel national si o echipa dedicata formata din peste 6.500 de angajati.



Poti fi interesat si de