Piata 9. Secretele unei afaceri de succes cu produse premium

Piata 9. Secretele unei afaceri de succes cu produse premium


O familie din Oradea a reusit sa puna pe picioare unul dintre cele mai frumoase concepte de food hall. Anca si Dani Galea sunt proprietarii brandului Piata 9, un loc cu adevarat magic pentru cei care iubesc mancarea buna, mancarea facuta din pasiune si nu din dorinta de castig, un spatiu unde focusul este pe produsele artizanale. Se lucreaza cu ingrediente proaspete, selectate atent de la furnizori atat din tara, cat si din strainatate si prelucrate de oameni super pasionati, care iubesc foarte mult ceea ce fac.

Dupa o experienta de 10 ani in construirea unui brand de success in Marea Britanie – o macelarie artizanala care a ajuns sa aiba un lant de magazine in tot Regatul Unit –, Anca si Dani Galea au stiut ca ceea ce au putut face departe de casa pot reusi si in tara.

 

piata 2

 

„Piata 9 s-a nascut din dorinta noastra de a construi un loc incarcat de magie pentru foodies – cei care apreciaza faptul ca mancarea trebuie sa fie pregatita doar cu ingrediente curate, asa cum trebuie, un loc pentru cei care iubesc sa fie surprinsi de retete noi din diverse zone ale lumii, pentru cei care inteleg ca suntem ceea ce consumam. Noi suntem acele persoane care atunci cand calatorim ne place sa descoperim restaurantele, food shop-urile unde totul se face din pasiune si cu suflet, sa descoperim gusturi si savori deosebite. Am construit Piata 9 pentru altii asemenea noua. Ne dorim sa surprindem oaspetii nostri prin produse create artisanal (nu credem in congelat), din ingredient curate, bazat pe retete simple, gatite cu multa pasiune”, spune Dani Galea.

 

piata3

 

Printre produsele promovate de Piata 9 sunt in special cele pregatite pe grill-ul pe carbune. Proprietarul afacerii ne-a spus ca sunt foarte apreciate de catre clientii brandului.

 

piata4

 

In editia 71 a revistei INDUSTRIA CARNII.RO, puteti citi articolul integral despre cum au dezvoltat sotii Galea business-ul Piata 9.Poti fi interesat si de