Piata cere, Safir face. Cu Fomica? mananci acasa ca in oras

Piata cere, Safir face. Cu Fomica? mananci acasa ca in oras


Contextul actual din Romania remodeleaza obiceiurile de cumparare si consum iar, mai nou, si comportamentul consumatorilor.

Studii recente ne dezvaluie faptul ca din ce in mai multi romani prefera sa gateasca acasa, singuri sau impreuna cu familia, si incep sa adope un stil de viata cat mai sanatos.

 

Grupul de firme Safir intelege si apreciaza aceasta tendinta, mai ales ca brandurile sale din carne de pasare reprezinta tot ceea ce cauta consumatorii in materie de produse sanatoase, corecte.

 

Dorul de a savura mancarea preferata la un restaurant este mare, dar Fomica?, cu ale sale preparate si semipreparate doar din carne de pasare si condimente 100% naturale, aduce in casele romanilor bucate aflate la mare cautare printre tinerii si noii bucatari: Hamburger de pui, Aripioare clasice sau picante, Frigarui, Piept, Pulpe – toate condimentate de-a gata dupa reteta unui bucatar indragit.

 

Atenti la tendinte si experienta consumatorilor, care sunt tot mai mult preocupati de a avea pe masa o mancare cat mai sanatoasa, oamenii din familia Safir se implica in arta de a da gust carnii de pasare prin condimente 100% naturale, traditionale, cu oua si legume proaspete. Astfel, produsele Fomica? contin doar carne si ingrediente naturale, garantat, fiind ideale si pentru copii (produsele clasice).

 

Afla mai multe despre preparatele si semipreparatele din carne de pasare marca Fomica?: www.safir.ro/ro/fomicaPoti fi interesat si de