Produse de sezon marca Safir: carne de pasare pentru gratar sau mancaruri de sarbatoare

Produse de sezon marca Safir: carne de pasare pentru gratar sau mancaruri de sarbatoare


Odata cu trecerea la ora de vara si incalzirea vremii, oamenii se pot bucura mai mult de soare, iar dorinta de a petrece mai mult timp afara a crescut. Din punct de vedere alimentar, aceste schimbari au o implicatie simpla, dar importanta – mai mult timp si ocazii pentru gatit.

Fie ca vorbim de carieristi, studenti sau gospodine, Grupul de firme Safir este pregatit pentru aceasta perioada. Brandurile de carne de pasare marca Safir au cate ceva de oferit pentru orice gust, fiind in acelasi timp alegerea perfecta pentru o masa sanatoasa.

 

Reteta pentru un weekend reusit e formata din soare, prieteni sau familie, si un gratar bun. Iar daca vorbim de gratar, trebuie sa vorbim de Fomica?. Gama realizata doar din carne de pasare si condimente 100% naturale este suficient de diversificata si pentru cea mai pretentioasa gasca: hamburgeri de pui, aripioare clasice sau picante, frigarui, piept sau pulpe.

 

Pentru cei carora le place sa gateasca acasa, iar studii recente ne dezvaluie faptul ca din ce in mai multi romani prefera sa faca acest lucru, Safir recomanda puiul Zdravan Moldovenesc, crescut lent. Cu o structura ferma a carnii si un gust savuros, puiul cu crestere lenta reprezinta alegerea cea mai apropiata de puiul crescut traditional, de la tara. Astfel, gustul de altadata se va regasi in mancarurile traditionale ce se pregatesc in aceasta perioada.

 

Afla mai multe despre produsele din carne de pasare marca Fomica? si Zdravan Moldovenesc: www.safir.ro/ro/carne-de-pui



Poti fi interesat si de