Produsele AGRICOLA, medaliate cu aur si argint la Monde Selection

Produsele AGRICOLA, medaliate cu aur si argint la Monde Selection


Grupul AGRICOLA a obtinut trei medalii de aur pentru produsele Pui Fericit, Cocosel de Padure, Oua Ochioase si Oua Inimoase, si o medalie de argint pentru produsul Salam de Sibiu, la concursul Monde Selection, organizat de Institutul International de Testare a Gustului si Calitatii Alimentelor din Belgia.

„Cu multa bucurie si implinire, impartasim cu voi o veste minunata: juriul de la Monde Selection a recunoscut si anul acesta calitatea produselor AGRICOLA, oferindu-ne patru medalii de aur pentru produsele Pui Fericit, Cocosel de Padure, Oua Ochioase si Oua Inimoase, si o medalie de argint pentru produsul Salam de Sibiu. Produsele au concurat cu cele mai bune din categoria lor, la nivel international, si au fost analizate inclusiv din punct de vedere fizico-chimic si microbiologic, aprecierea lor fiind pentru noi cu atat mai valoroasa╦«, au anuntat reprezentantii AGRICOLA pe pagina oficiala de Facebook.

 

Juriul Monde Selection este format din peste 70 de experti, chefi din restaurante cu stele Michelin, nutritionisti, chimisti si microbiologi. Festivitatea de decernare a premiilor va avea loc la Roma, in luna iunie.Poti fi interesat si de