Produsul traditional Salam de Nadlac, pe cale sa obtina recunoastere europeana
Miercuri, 22 Ianuarie 2025

Miercuri, 22 Ianuarie 2025
„Gustul autentic si procesul de preparare respecta traditiile stramosesti, punand Romania pe harta produselor de calitate din Europa! Sprijinim producatorii locali si promovam traditiile culinare romanesti!”, se arata intr-o postare pe Facebook a MADR.
Astfel, Salamul de Nadlac produs in zona de la granita cu Ungaria de sute de ani, se va alatura altor produse romanesti deja recunoscute la nivel european, precum Salamul de Sibiu, Telemeaua de Ibanesti, Novacul afumat din Tara Barsei sau Pita de Pecica. La fel ca in cazul pitei traditionale, demersurile sunt coordonate de catre AsociaĊ£ia Producatorilor de Produse TradiĊ£ionale Aradeanca.
In primele patru luni ale anului, exporturile FOB au insumat 31,457 miliarde euro,, in crestere c...
Lansata in iunie 2024, investigatia este vazuta ca o masura de retorsiune la acele taxe vamale si...
FAO publica lunar propriul sau Food Price Index, care masoara modificarile de preturi inregistrat...