Radicstar a deschis un nou magazin in Pitesti

Radicstar a deschis un nou magazin in Pitesti


Producatorul de carne si preparate din carne Radicstar continua extinderea retelei de magazine proprii prin deschiderea unei unitati moderne in Pitesti.

Noul magazin Radicstar, situat pe strada Exercitiu din Pitesti, se alatura astfel celor 4 magazine in Piata Ceair, Piata Gavana, Stefanesti si Piata Obor Bucuresti.

 

radic 2

 

Compania promoveaza o noua identitate vizuala a brandului si un nou concept de magazine – cu un design modern, elemente de grafica elegante – oferind confort si o experienta placuta la cumparaturi.

 

radic 3

(Foto: sursata.ro)

Din luna mai, producatorul argesean a lansat si un serviciu de comenzi online cu livrare gratuita la domiciliu, in Pitesti, Stefanesti, Mioveni, Bascov, Mosoaia si Bradu. Comenzile se plaseaza pe platforma www.radicshop.ro.

 

Gama de produse comercializate de Radicstar cuprinde peste 100 de sortimente, fiind distribuite in Bucuresti si 7 judete (Arges, Dambovita, Prahova, Valcea, Teleorman, Olt, Dolj). Produsele pot fi gasite in marile lanturi de magazine precum Profi, Kaufland, Real sau Auchan si ajung pe masa a 3 milioane de clienti.Poti fi interesat si de