Radu Timis Jr., CEO Cris-Tim: In urmatorii sapte ani, vom ajunge la afaceri de 500 mil. euro

Radu Timis Jr., CEO Cris-Tim: In urmatorii sapte ani, vom ajunge la afaceri de 500 mil. euro


In toamna lui 2019, Radu Timis Jr. a devenit CEO al Cris-Tim, preluand astfel conducerea unui business de 165 milioane de euro. Din noua functie, Radu Timis Jr. a transmis ca, in urmatorii sapte ani, cifra de afaceri se va tripla, pana la 500 de milioane de euro. In plus, noul CEO a anuntat introducerea unor reguli de buna guvernanta in cadrul tuturor departamentelor din companie.

„Sunt doua posibilitati prin care putem atinge cifra de afaceri de jumatate de miliard de euro. Prima varianta ar fi o crestere in mod organic, care va fi mult mai complicata, pentru ca orice brand are un plafon pe care il atinge la un moment dat, exista un numar limita de consumatori dispusi sa plateasca un anumit pret. A doua posibilitate este o combinatie intre dezvoltarea organica si achizitii de companii. Pe termen scurt, in urmatorii doi-trei ani, ne gandim serios sa facem achizitii de pe piata din Romania, pentru a integra mai multe branduri sub o singura umbrela. Nu excludem nici intrarea pe noi segmente de productie, tot in industria alimentara, studiem mai multe variante, pe un orizont de sapte ani”, a declarat Radu Timis Jr.

 

In ultimii doi ani, Cris-Tim a investit peste 30 de milioane de euro in dezvoltarea proceselor de productie si inovare. Situatia incerta din piata impune prudenta, astfel ca bugetul de investitii pentru anul 2020 va fi de 5 milioane, cu posibilitatea de modificare.

 

Interviul integral cu CEO-ul Cris-Tim se regaseste in editia 68 a revistei INDUSTRIA CARNII.RO.Poti fi interesat si de