Restaurantul care ii taxeaza pe clientii care nu mananca tot din farfurie
Luni, 19 August 2019

Luni, 19 August 2019
E vorba de un local cu autoservire, in care oamenii i?i pot pune cat vor in farfurie. Numai ca, daca nu consuma tot, la nota de plata se adauga 50 de coroane, echivalentul a doi euro.
Masura pare sa dea rezultate, din moment ce acum, clientii restaurantului inapoiaza farfuriile goale.
Risipa alimentara este o problema serioasa in Cehia, unde restaurantele arunca zilnic sute de kilograme de mancare. Si, desi unele localuri le daruiesc localnicilor resturile alimentare, ca hrana pentru animale, majoritatea le arunca pur si simplu la gunoi.
În schimb, producţia de carne de pasăre a crescut cu 9,4%, până la 791.000 de tone. ...
Potrivit unui comunicat al Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR), măsura are ca ...
Această boală afectează doar bovinele și bivolii. Alte specii de animale, cum ar fi oile și capre...