Reteaua de magazine LaDoiPasi anunta lansarea unei aplicatii mobile

Reteaua de magazine LaDoiPasi anunta lansarea unei aplicatii mobile


Reteaua LaDoiPasi, dezvoltata de METRO Romania, atinge o noua etapa in evolutia business-ului, odata cu deschiderea magazinului 2000, ceea ce atesta eforturile comune in sustinerea si dezvoltarea comunitatilor locale si a sarbatorit acest record organizand Conferinta Nationala LaDoiPasi 2000 – „Viitorul este LaDoiPasi”, dedicata antreprenorilor din franciza.

In curand, LaDoiPasi va lansa si o aplicatie mobila dedicata, prin intermediul careia consumatorii vor putea accesa rapid informatii despre ofertele disponibile periodic, cupoane cu oferte exclusive, harta magazinelor LaDoiPasi din intreaga tara si multe altele.

 

Inca de la lansarea pe piata, in 2012, lantul de magazine LaDoiPasi a contribuit semnificativ la sustinerea comunitatilor locale si la dezvoltarea unei retele puternice de antreprenori independenti, in intreaga tara. In toata aceasta perioada, METRO a sustinut activ toti antreprenorii care fac parte din aceasta franciza, concentrandu-se asupra consilierii in ceea ce priveste sortimentul, mercantizarea, design-ul magazinelor si marketing-ul eficient pentru a satisface nevoile clientilor din comunitatile pe care aceste magazine le deservesc.

 

Conceptul de magazine LaDoiPasi este adaptat nevoilor fiecarei comunitati in parte, iar, pe langa proximitate, clientii se bucura de o serie de avantaje: accesul cu usurinta la o gama variata de produse de necesitate imediata, precum si o experienta placuta la cumparaturi.

 

“Odata cu dezvoltarea francizei LaDoiPasi, ne-am asumat misiunea de a sustine antreprenorii locali sa porneasca afaceri in comunitatile in care traiesc, prin deschiderea unor magazine moderne, de proximitate, care sa le ofere clientilor acces facil la produsele necesare si la servicii integrate. Astazi, la 11 ani distanta, suntem mandri sa spunem ca am construit cea mai mare comunitate de antreprenori independenti din tara”, mentioneaza Adrian Ariciu, CEO METRO Romania.

 

Conferinta Nationala LaDoiPasi 2000 – „Viitorul este LaDoiPasi” – dedicata antreprenorilor din franciza, a avut loc la Bucuresti, reunind peste 3000 de participanti din intreaga tara − antreprenori din reteaua LaDoiPasi, reprezentanti ai institutiilor relevante, antreprenori de succes din diverse domenii, precum si reprezentanti METRO. Evenimentul s-a desfasurat in contextul sarbatoririi atingerii pragului impresionant de 2000 magazine LaDoiPasi in Romania si aduce in prim-plan strategia METRO de a sustine comertul traditional si afacerile independente in continuare, precum si planurile pentru dezvoltarea retelei LaDoiPasi, pe viitor.

 

Solutiile prin care sortimentul de produse poate fi mercantizat in mod eficient, solutiile de fiscalitate moderne sau solutiile digitale vor fi prezentate in cadrul acestei conferinte prin participarea partenerilor care sustin impreuna cu METRO dezvoltarea retelei LaDoiPasi si a comertului traditional, in cadrul unei expozitii de prezentare a celor mai moderne instrumente comerciale care pot ajuta magazinele LaDoiPasi sa creeze afaceri de succes relevante in comertul traditional modern. Performantele partenerilor LaDoiPasi au fost sarbatorite si in cadrul unei Gale speciale de premiere.

 

“Ne-am dorit sa marcam acest moment memorabil la nivelul muncii pe care, cu foarte multa implicare, o depun toti partenerii LaDoiPasi, toti colegii nostri din METRO, in fiecare zi. Este un moment de recunostinta si de apreciere publica, dar si de incurajare si incredere ca vom continua sa construim si in viitor lucruri care sa ne faca sa privim cu mandrie realizarile fiecaruia dintre noi”, a adaugat Irinel Popescu, Director Franciza METRO Romania.

 

Franciza LaDoiPasi are acoperire la nivel national, METRO Romania urmarind expansiunea in comunitatile din intreaga tara, atat in mediul urban, cat si rural. Reteaua de magazine LaDoiPasi continua sa se extinda accelerat pe plan local, iar pana la finalul anului urmator va atinge peste 2.500 de unitati.



Poti fi interesat si de