Reteaua de magazine MyAuchan ajunge la 33 de unitati

Reteaua de magazine MyAuchan ajunge la 33 de unitati


Opt noi magazine MyAuchan au fost deschise de la inceputul acestui an in statiile Petrom, iar reteaua a ajuns la 33 de unitati.

Potrivit sursei citate, cele mai recente spatii au fost deschise in Statii Petrom din Bucuresti, Ilfov, Buzau, Moreni, Targoviste si Bucov (judetul Prahova), acestea fiind integrate in locul spatiilor comerciale existente din statiile Petrom Pantelimon, Virtutii (Bucuresti), Afumati (judetul Ilfov), Buzau Nord, Buzau Sud, Moreni, Targoviste si Bucov.

 

Cu suprafete cuprinse intre 50 mp si 147 mp, magazinele MyAuchan propun clientilor o gama de pana la 1.700 de produse la un raport pret-calitate avantajos, de la alimente premium, incluzand produse gata preparate, cafea proaspata, produse proaspete (fructe si legume, brutarie, lactate) si alte produse de bacanie, pana la produse non-alimentare, precum cosmetice, detergenti, produse pentru bebelusi si accesorii auto.

 

In plus, clientii beneficiaza de o serie de servicii utile, precum posibilitatea de a-si achizitiona taxe de drum/pod si vignete, servicii de transfer de bani si de plata a utilitatilor.

 

Parteneriatul dintre OMV Petrom si Auchan Retail Romania, un concept nou pentru piata locala, presupune reamenajarea atat la interior, cat si la exterior, a aproximativ 400 de statii de alimentare din reteaua Petrom si integrarea magazinelor MyAuchan in spatiile comerciale existente.

 

In perioada 2021 - 2024, cele doua companii vor investi peste 50 de milioane de euro in acest proiect si vor remodela anual circa 100 de statii de alimentare Petrom.

 

OMV Petrom este cea mai mare companie de energie din Europa de Sud-Est, cu o productie anuala de titei si gaze la nivel de grup de 53,0 milioane bep in 2020. Pe piata distributiei de produse petroliere cu amanuntul, Grupul este prezent in Romania si tarile invecinate prin intermediul a 793 de benzinarii, la sfarsitul anului 2020, sub doua branduri, OMV si Petrom.

 

OMV Aktiengesellschaft, una dintre cele mai mari companii industriale listate din Austria, detine 51,0% din actiunile OMV Petrom. Statul roman, prin Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, detine 20,6% din actiunile OMV Petrom, Fondul Proprietatea detine 7%, iar 21,4% se tranzactioneaza liber la Bursa de Valori Bucuresti si la Bursa de Valori Londra.

 

Cu peste 280.000 mp suprafata neta de vanzare, Auchan Romania are o cifra de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de euro.Poti fi interesat si de