SIIC 2019: Consultantul Emilio Becker va face o analiza pertinenta a pietei carnii
Marti, 02 Aprilie 2019

Marti, 02 Aprilie 2019
Emilio Becker va face, in cadrul evenimentului, o analiza a pietei carnii din Europa si va vorbi despre evolutia preturilor, dar si despre sansele pe care le au la export produsele romanesti din carne.
Becker are o experienta vasta in industria carnii la nivel international, cat si pe piata din Romania. Cu ajutorul domniei sale, vom identifica cele mai bune solutii de marketing cu ajutor carora sa ne facem cunoscute produsele peste hotare.
Exporturile de produse din carne au inregistrat, in 2018, o crestere comparativ cu 2017, de 63,45%, arata datele INS. Exporturile au crescut la produsele din carne tratate termic, intrucat in Uniunea Europeana nu exista restrictii referitoare la circulatia acestora atata vreme cat sunt indeplinite si respectate conditiile din legislatia europeana. Livrarile s-au facut in special in statele unde exista comunitati importante de romani.
Seminarul Integrat INDUSTRIA CARNII.RO (SIIC 2019) va avea loc pe 9 si 10 aprilie, la Ramada Parc, din Bucuresti.
Evenimentul reunește lideri din industrie, un măcelar de top și un filosof pentru a reflecta asup...
Valoarea carnurilor si ingredientelor premium puse la bataie depaseste 1.000.000 de euro. Va fi o...
Ambasador al sustenabilitatii, promotor al culturii romanesti si explorator al gusturilor locale,...