Salamul de Sibiu, prezentat la targul TuttoFood, de la Milano

Salamul de Sibiu, prezentat la targul TuttoFood, de la Milano


Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (APSS) este prezenta, incepand de azi, pan ape 9 mai, la expozitia TUTTOFOOD, in Milano, in cadrul proiectului european de promovare "Enjoy! it's from Europe". Reprezentatii companiilor membre APSS vor intâmpina vizitatorii in standul M11, pozitionat in pavilionul expozitional nr.1.

TuttoFood este evenimentul de referinta pentru industria agroalimentara europeana, care targeteaza in exclusivitate zona B2B. Este un eveniment care raspunde nevoilor companiilor care se concentreaza pe export, unde vor fi prezenti peste 1.000 de expozanti, mai mult de 30.000 de vizitatori profesionisti, 33 de tari participante si buyeri ai marilor lanturi de retail & catering. Timp de patru zile vizitatorii si expozantii vor participa la seminarii, conferinte, prezentari de produse, spectacole de gatit, ateliere de lucru sau reuniuni unde vor fi dezbatute si analizate tendintele mondiale ale pietei de food.

 

In cadrul acestui eveniment cercetarea stiintifica si tehnologica aplicata sectorului alimentar sunt esentiale - in vederea abordarii unui stil de viata sanatos bazat pe bunastare, sport si prevenire, dar si pe sustenabilitatea ecologica si economica, pentru beneficiul general al tuturor. In acest context, APSS prezinta Salamul de Sibiu IGP, care isi merita locul printre preparatele gourmet ale lumii.

 

TuttoFood integreaza un spectacol care constituie o oportunitate unica de a lua legatura cu o serie de expozanti internationali foarte calificati, cat si un mix perfect de inovatie, traditie si de promovare a autenticitatii produselor alimentare internationale fiind astfel locul ideal pentru compararea experientelor, analizarea tendintelor pietei, intelegerea evolutiei modelelor de consum si cumpararea propriu zisa.Poti fi interesat si de