Salamul de Sibiu, vedeta Conferintei IFFA
Joi, 13 Decembrie 2018

Joi, 13 Decembrie 2018
Salamurile realizate de cei sase producatori – Angst, Aldis, Agricola, Scandia Food, Cris-Tim si Reinert -, membri ai Asociatiei Producatorilor de Salam de Sibiu din Romania, au fost prezentate elegant, intr-o cutie din lemn speciala. Participantii la eveniment au putut afla povestea celui mai titrat salam din Romania, cu o istorie de peste 100 de ani.
Salamul de Sibiu va fi promovat in Romania, Spania si Italia, timp de trei ani, cu ajutorul unui grant european in valoare de 1,5 milioane de euro, obtinut de Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (APSS), iar data de 1 noiembrie va deveni incepand din acest an "Ziua Nationala a Salamului de Sibiu".
Cei mai importanti producatori si furnizori de animale si carne din Grecia si Europa sunt invitat...
Incepand din iulie 2024, timp de 2-3 zile in fiecare luna, echipa formata din 12 macelari selecta...
Aceasta testare se adreseaza firmelor producatoare si distribuitoare a produselor din carne din r...