Scale Expert recomanda producatorilor de carne echipamente de cantarire si etichetare DIBAL Spania

Scale Expert recomanda producatorilor de carne echipamente de cantarire si etichetare DIBAL Spania


Contribuie si tu la reducerea poluarii, alege sa utilizezi in magazinul tau de desfacere echipamente de cantarire si etichetare DIBAL ce sustin conceptul Zero Waste!

In urmatorii ani, Romania trebuie sa adopte masuri eficiente considerabile si sustinute pentru reducerea consumului produselor din plastic sau a celor de unica folosinta.

 

Cum se vor alinia producatorii din industria carnii la noile reglementari?

SCALE EXPERT, unic importator in Romania al produselor DIBAL Spania va ofera o gama completa de echipamente si solutii de cantarire, printre care Cantarele cu eticheta DIBAL din seria D-955  si cantarele PC CS-2200 ce permit consumatorilor sa-si foloseasca propriile recipiente atunci cand cumpara alimente.

 

Dibal Spania a dezvoltat aplicatia Zero Waste pentru cantarele comerciale cu eticheta si touchscreen

In sprijinul antreprenorilor ce promoveaza conceptul fara deseuri, producatorul de echipamente de cantarire DIBAL Spania a dezvoltat aplicatia Zero Waste pentru cantarele comerciale cu eticheta si touchscreen din seria D955 si cantarele cu eticheta cu structura PC seria CS 2200.

 

Avand ca scop reducerea deseurilor din plastic in timpul cumparaturilor, clientii pot utiliza recipientele proprii evitand astfel consumul masiv al pungilor sau recipientelor de plastic.

 

Avantajele folosirii aplicatiei Zero Waste

Principalele avantaje ale aplicatiei ZERO WASTE dezvoltate de DIBAL Spania, atat pentru companii, cat si pentru clientii finali, sunt:

- Se reduce substantial cantitatea de deseuri din plastic

- Aplicatia este valabila atat pentru zonele mari de distributie cat si pentru afacerile mici

- Se reduc costurile si se imbunatateste rentabilitatea

- Se imbunatateste imaginea comertului

- Se imbunatateste satisfactia clientilor

 

Cantarele Dibal 955 cu etichetare sunt singurele cantare de pe piata cu ecran tactil (touchscreen), fara structura PC, proiectate cu scopul de a optimiza procesul de vanzare. Acestea imbina avantajele ecranului tactil pentru vanzator cu cele ale displayului TFT pentru client, pe care pot rula mesaje promotionale, oferte speciale.

 

D900 magazin 825 x 460 px

 

Printre cele mai importante caracteristici ale cantarelor cu eticheta Dibal D955 mentionam:

- sunt intuitive, usor de programat si usor de utilizat;

- implementare facila in programe de gestiune simpla;

- se pot memora 10.000 PLU cu un set complet de informatii: pret normal, pret promotional, pret pe segmente de greutate, denumire articol pe 3 randuri de caractere, spatiu extins pentru ingrediente, alergeni

- display touchscreen configurabil in totalitate, tastele directe pot fi configurate cu imagini si texte, pot fi aranjate in ordine alfabetica iar tastele de functii pot fi individualizate cu diferite culori;

- pot fi conectate la alte cantare din magazin sau PC pentru trimiterea/primirea de date sau actualizari, fara a fi nevoiti sa va schimbati intreaga flota de echipamente adiacente;

- trasabilitate – pot fi setate 10 tipuri de trasabilitate si 90 de produse (carne, peste, fructe, legume, alte substante) pentru a identifica si urmari alimentele si substantele incorporate pe parcursul productiei, a prelucrarii si/sau a distributiei;

- pot genera rapoarte administrative si de vanzari (sortate dupa criterii ca: articol, vanzator, perioada, ultima luna si altele), rapoarte pentru sertarul de bani, ultimele coduri PLU modificate;

- permit configurarea etichetelor avand la dispozitie fie formate fixe, fie programabile.

 

In concluzie, cantarele cu eticheta sunt esentiale in industria carnii pentru a asigura o masurare precisa a greutatii, pentru etichetarea corecta a produselor si pentru a oferi informatii esentiale atat pentru producatori, cat si pentru consumatori. Aceste instrumente contribuie la eficientizarea operatiunilor si la mentinerea standardelor ridicate de calitate si siguranta in industria carnii.

 

Realizarea unui consum mai durabil, reducerea deseurilor de plastic in achizitiile regulate si cautarea unor alternative mai ecologice ar trebui sa fie obiectivul nostru pentru apararea planetei si a sanatatii umane.

 

Pentru detalii suplimentare despre cantarele cu eticheta si alte echipamente pentru industria carnii, Retail si HoReCa, vizitati magazinul nostru online cantare-platforme.ro sau contactati-ne pe adresa de email: sales@bpc.ro sau telefonic la: 031 425 2014 / 0744 369 659.



Poti fi interesat si de