Smithfield Romania, campanie prin care indeamna copiii sa manance sanatos

Smithfield Romania, campanie prin care indeamna copiii sa manance sanatos


Pentru al 7-lea an consecutiv, Smithfield Romania a organizat in data de 16 octombrie 2019, cu ocazia Zilei Internationale a Alimentatiei, un workshop de educatie nutritionala si incurajare a adoptarii unui stil de viaţa sanatos, in cadrul Liceului Tehnologic Jimbolia.

Elevii clasei a IV-a, care au participat la eveniment, au aflat dintr-o prezentare interactiva realizata de voluntarii Societatii Studentilor in Medicina din Timisoara care sunt regulile de baza pentru o alimentatie corecta. Ulterior, au pus in practica cele invatate prin pregatirea unor variante de meniuri sanatoase pentru o zi. La finalul acestui workshop, toti elevii au primit diplome de participare, premii si fructe.

 

"Cu fiecare an, incercam sa ne implicam tot mai mult in comunitatile in care activam. Ne dorim sa contribuim la constientizarea importantei unui stil de viata sanatos si a unei nutritii echilibrate, iar acest lucru se invata cel mai usor in anii de scoala", a declarat Cristina Bodea, Director Sustenabilitate Smithfield Romania.

 

De 7 ani consecutivi, Smithfield Romania promoveaza in randul elevilor importanta unei nutritii echilibrate si un stil de viata sanatos.

 

Ca parte a sustinerii dezvoltarii durabile a sectorului de crestere a animalelor din Romania si a dezvoltarii industriei alimentare din tara noastra, compania Smithfield Romania se implica in mod continuu in programe de sustenabilitate cu un impact pozitiv asupra dezvoltarii comunitatilor in care isi desfasoara activitatea. Aspecte importante in dezvoltarea unei comunitati sunt reprezentate de alimentatia sanatoasa si un stil de viata sanatos. Pentru ca aceste obiceiuri se formeaza in copilarie, in anii de scoala, compania doreste sa vina in sprijinul cadrelor didactice si al parintilor cu lectii deschise care sa incurajeze un stil de viata sanatos.

 

Pentru detalii suplimentare: https://www.smithfield.ro/ro/sustenabilitate/activitate-comunitara

 

Adunarea Generala ONU a decis, in 1980, marcarea Zilei Mondiale a Alimentatiei, considerand ca "alimentatia este o nevoie fundamentala a omului si o conditie necesara supravietuirii si prosperitatii fiintei umane". Astfel, in fiecare an, la 16 octombrie, Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura (FAO) sarbatoreste Ziua Mondiala a Alimentatiei. Aceasta zi este sarbatorita in prezent in peste 150 de tari.

***

Incepand cu anul 2004, Smithfield Romania a dezvoltat un model de afacere integrata, de succes, in urma investitiilor de peste 600 milioane USD. In cadrul Smithfield Romania, functioneaza in sistem integrat Divizia Ferme, Divizia Carne Proaspata si Elit.

 

Principala noastra preocupare este de a oferi produse sigure, de calitate superioara, care sa satisfaca pana si cei mai exigenti clienti. Astfel, la nivelul tuturor diviziilor Smithfield Romania sunt implementate cu succes mai multe Sisteme de management al calitaţii (ISO 9001:2015), Siguranţei Alimentelor (ISO 22000:2005), Standardul global de siguranta alimentara (BRC versiunea 7:2015) precum si Standardul International (IFS).



Poti fi interesat si de