Solina Romania este Gold Partner la CARNEXPO Grill

Solina Romania, liderul pietei de condimente si ingrediente pentru industria alimentara din Romania, este Gold Partner la CARNEXPO Grill, cel mai important eveniment de barbeque din Romania, care se va desfasura pe 24 si 25 septembrie, la Theodora Golf Club, din Alba Iulia.

Este o ocazie excelenta pentru specialistii din industria carnii sa descopere solutiile complete ale unui gratar savuros pe care le propune Solina, dar si inovatiile pe care compania le promoveaza in acest an. Un moment important in desfasurarea CARNEXPO Grill este cina festiva oferita de Solina, preparatele fiind pregatite de binecunoscutul Chef Dragos Bercea, utilizand condimente si solutii puse la dispozitie de partenerul nostru, o ocazie excelenta de a incanta simturile culinare ale invitatilor din sectorul de carne si preparate din carne.

 

Ingredientele pentru un gratar perfect pe care producatorul le recomanda sunt condimentele aromate, provenite din toate colturile lumii, aparatura performanta, expertiza personalului bine-pregatit, alaturi de pasiunea pentru tot ceea ce inseamna industria alimentara.

 

In 2019, Solina Romania a avut o cifra de afaceri de peste 140 milioane de lei si un profit net de peste 13 milioane de lei.

 

Despre CARNEXPO Grill

CARNEXPO Grill este un eveniment inedit, asteptat de toti specialistii din industria carnii.

 

Acesta se va derula pe 24-25 Septembrie 2020, la Theodora Golf Club, in Alba Iulia si isi doreste sa elimine barierele formale din jurul conferintelor standard si sa reuneasca profesionistii din industrie intr-un mediu destins. Astfel ca, invitatii sunt asteptati intr-un cadru de cinci stele, unde timp de doua zile vor purta discutii in aer liber, vor juca golf, se vor aduna in jurul gratarului si vor ciocni un pahar de vin.

 

La CARNEXPO Grill vor participa reprezentanti ai celor mai mari companii - producatori si procesatori de carne din Romania si din strainatate, buyeri de top din sectorul de retail, importatori si exportatori reprezentativi pentru domeniu, reprezentanti de varf din Ambasade, dar si Chefi care reprezinta cu mandrie sectorul HoReCa.

 

Rezerva-ti locul la eveniment: office@carnexpo.ro sau +40734 333 588.

 Poti fi interesat si de