Solina anunta masuri pentru reluarea activitatii dupa incendiu

Solina anunta masuri pentru reluarea activitatii dupa incendiu


La 6 zile dupa nefericitul eveniment care a avut loc la fabrica Solina Romania de la Alba Iulia, compania anunta implementarea actiunilor de reluare a business-ului.

Echipa de management Solina Romania, impreuna cu managementul grupului francez Solina, a demarat actiuni care au ca si obiectiv principal reluarea activitatilor de vanzare, productie si logistice ale companiei.

 

Astfel, Solina a inchiriat un spatiu pentru depozitare, adecvat specificului companiei, localizat in Alba Iulia, si au fost reluate activitatile de reaprovizionare si depozitare propriu-zise.

 

In ceea ce priveste activitatea de productie, aceasta va fi transferata partial catre alte locatii din cadrul Grupului (fabrici din Franta si Belgia), fiind sustinuta atat de catre angajatii din respectivele locatii, cat si de catre echipe de specialisti din Romania. Principalele functiuni implicate in acest sens vor fi Productia, R&D (Cercetare / Dezvoltare) si Calitatea.

 

In paralel, sunt analizate alternative pentru demararea activitatii de productie la nivel local, cu scopul precis de a deservi in continuare portofoliul de clienti, in cele mai bune conditii.

 

„Conducatorii grupului francez Solina au confirmat demararea activitatilor de reconstructie a fabricii la Alba Iulia, in cel mai scurt timp, pe acelasi amplasament. Referitor la asumarea responsabilitatii companiei fata de angajati, intregii echipe Solina Romania i s-a oferit siguranta locului de munca si perspectiva viitorului. Echipa Solina Romania doreste sa multumeasca pe aceasta cale tuturor partenerilor, autoritatilor, colegilor din cadrul Grupului, comunitatii de afaceri si comunitatii locale, pentru intelegerea situatiei actuale, sprijinul si solidaritatea de care au dat dovada de-a lungul acestor zile”, a declarat Ciprian Gradinariu, Country Manager Solina Romania.

 

Continutul bazelor de date ale companiei a fost recuperat cu succes, acest aspect facilitand reluarea activitatilor administrative, de productie si depozitare. Astfel, incepand de luni, 11 Februarie, clientii Solina vor fi anuntati cu privire la datele de productie si de livrare ale comenzilor, mai spun reprezentantii companiei.

 Poti fi interesat si de