Solina investeste 17 milioane de euro in noua fabrica de la Alba Iulia

Solina investeste 17 milioane de euro in noua fabrica de la Alba Iulia


Noua fabrica Solina Romania este conceputa pe functionalitate si sustenabilitate, cu scopul de a-si mentine pozitia de lider al pietei locale de ingrediente alimentare “savoury”.

Conceptul noii fabrici Solina a fost creat cu gandul la provocarile clientilor sai. Unitatea se construieste pe vechiul amplasament, ocupand acelasi perimetru, dar structura fabricii a fost reproiectata, pentru un plus de eficienta si siguranta.

 

“Fabrica Phoenix Solina Romania de la Alba Iulia este in primul rand conceptual diferita de cea anterioara. In urma evenimentelor de anul trecut, am lucrat cu colegii nostri si cu specialistii in domeniul constructiilor, instalatiilor etc., incercand in primul rand sa invatam din cele intamplate, dar si sa pastram ceea ce a functionat si a mers bine, in dorinta de a redesena conceptual viitoarea fabrica. Era mai simplu si mai rapid sa facem un copy-paste, insa, daca tot s-a intamplat sa trecem prin experienta incredibila din februarie 2019, am agreat cu totii (echipa Solina Romania, managementul grupului Solina) sa cream un nou concept, sa construim fabrica viitorului, care sa deserveasca toate nevoile business-ului nostru, pe un orizont de timp de minim 10 ani”, a declarat Ciprian Gradinariu, Country Manager Solina Romania.

 

cipri

 

Acesta estimeaza ca in luna august 2021 noua unitate va prelua toate activitatile business-ului.

 

In continuare, Solina mizeaza pe tendintele de consum care se contureaza in jurul notiunilor de convenience, grija pentru sanatate, importanta gustului si alegerii produselor locale.

 

Compania a realizat recent programul de trenduri pentru anul 2021, denumit sugestiv ”Tomorrow”, iar una dintre cele mai importante tendinte se referă la segmentul convenience, cu solutii ready-to-eat si ready-to-cook.

 

Interviul integral cu Ciprian Gradinariu, Country Manager Solina Romania, poate fi citit in editia 73 a revistei INDUSTRIA CARNII.RO.

 Poti fi interesat si de