Solutii de cantarire & etichetare produse si cutii cu greutate variabila

Solutii de cantarire & etichetare produse si cutii cu greutate variabila


Aplicand etichete cu pret in functie de cantarirea exacta, astfel incat produsele dumneavoastra sa fie gata pentru desfacerea in retail.

Se pot aplica si etichete nutritionale.
– capacitate 3kg-1g pana la 15 kg-5g si pana la 60 kg-20gr in cazul cutiilor/laditelor
– etichete customizabile in numar mare, pana la 1000 si dimensiuni variate
– imprima si etichete nutritionale, date pentru greutatea standard (100 gr) sau/si per portie sub forma de tabel; printeaza RDA (doza zilnica recomandata)

 

etichete

 

Urmariti una dintre aplicatii:

https://www.youtube.com/watch?v=s1fiDzuzM8Y

 

Aplicatii: Toate tipurile de produse proaspete sau congelate, carne, carne de pasare, peste, fructe de mare si produse lactate (branza etc), fructe si legume ca atare (vezi pepeni de exemplu) sau in diferite ambalaje (tavite, ladite etc.)

 

Nu ratati Wipotec Show Truck in incinta parcarii exterioare a expozitiei CARNEXPO – expozitia itineranta europeana va asteapta pentru 3 zile in Bucuresti!

 

Un camion modern, gandit special de expertii germani pentru expozitii tehnologice mobile in care echipa Imark Sistem va prezinta cele mai noi produse din domeniul solutiilor de cantarire in flux si a tehnologiei de inspectie cu raze X. Profitati de aceasta ocazie unica pentru a discuta solutii pentru aplicatiile dvs. cu specialistii si expertii nostri la bordul camionului.

 

Selectati aplicatiile care va intereseaza si aranjati o intalnire pentru o demonstratie in fata complexului Romaero, la Carnexpo 2022 in cadrul Show Truck-ului Wipotec.

 

Va asteptam si la standul Imark Sistem sa descoperiti in detaliu solutiile noastre pentru industria carnii si alimentara in general!
Pentru orice alte detalii va rugam va rugam sa ne contactati la office@imarke.ro.

 

Imark Sistem este prezent in cadrul expozitiei Carnexpo in standul 9, pavilion A dar si in parcarea exterioara, cu expozitia mobila Wipotec Show Truck, in cadrul parcursului ei in Europa, un camion modern in care puteti testa live solutii inovatoare de inspectie a calitatii.

Pentru detalii si programari va rugam folositi urmatorul link.Poti fi interesat si de