Space 2018: Peste 1.400 de expozanti din 42 de tari, prezenti la expozitie

Space 2018: Peste 1.400 de expozanti din 42 de tari, prezenti la expozitie


Inovatia si spectacolele de animale au fost punctele centrale ale celei de-a 32-a editii a Salonului international dedicat cresterii animalelor SPACE 2018.

Evenimentul a avut loc in acest an in perioada 11-14 septembrie la centrul expozitional Parc-Expo Rennes. SPACE 2018 a evidentiat forta industriei agricole din nord-vestul Frantei, cu un accent deosebit pe performanta inovarii in domeniul cresterii animalelor.

 

Expozitia franceza a reunit 1.410 de expozanti din 42 de tari diferite si un numar total de 108.347 de delegati din 121 de tari din intreaga lume.

 

Participarea la nivel international a crescut usor (cu 2,8%), aratand cum SPACE are un impact international unic, in ciuda faptului ca piata este deosebit de competitiva in acest an.

 

SPACE joaca un rol-cheie in conectarea profesionistilor din domeniul animalelor din diferite parti ale lumii pentru a permite evolutii viitoare la nivel mondial.

 

Spectacolele de animale au pus in scena 750 de exemplare (200 de oi si 550 de bovine din 13 rase diferite). Pentru prima data, a avut loc expozitia pentru bovinele din rasa Parthenaise, cu 70 de exemplare in concurs. Competitia Challenge France Prim 'Holstein a avut, de asemenea, un succes rasunator care a aratat cum SPACE a devenit un spectacol genetic unic pentru astfel de rase.

 

Zona "Espace pentru viitor" a inclus o expozitie si demo-uri despre solutii privind imbunatatirea conditiilor de munca pentru crescatorii de animale. Unul dintre obiectivele principale ale acestei zone a fost de a face locurile de munca din industrie mai atractive, iar numarul mare de vizitatori a aratat cat de important este acum acest lucru.

 

In cadrul competitiei Innov'Space, 39 de idei inovatoare au fost alese castigatoare de catre un juriu format din oameni de stiinta si jurnalisti de specialitate.

 

 Poti fi interesat si de