Strategie inteligenta: Carmangeria RoxAna a atestat propriul Babic de Buzau
Miercuri, 25 Aprilie 2018

Miercuri, 25 Aprilie 2018
In 2017, producatorul de preparate din carne a depus documentatia la MADR in vederea inscrierii Babicului in Registrul National al Produselor Traditionale, si a obtinut atestatul in martie 2018.
„A fost un proces de durata rezultat in urma deficientelor de comunicare la nivelul reprezentantilor locali. Procedurile de atestare ni s-au parut in regula, dar cea mai mare provocare a fost sa demonstram ca putem produce traditional utilizand utilaje moderne. Practic, adaptabilitatea este esentiala si noi asta am incercat sa facem, sa imbinam traditia cu inovatia curentului New Age. Ne bucuram ca am obtinut atestatul pentru un produs cu o reteta straveche, pe care am imbunatatit-o si care ne-a consacrat”, precizeaza Ana Maria Mircea, membru in Consiliul de administratie al Carmangeriei RoxAna.
Urmatorul pas spre dezvoltarea businessului vizeaza francizarea retetelor autentice din zona Buzaului, solutie prin care producatorul vrea sa transmita istoria si cultura din Plescoi.
Articolul integral despre proiectele Carmangeriei RoxAna poate fi citit in numarul 58 al revistei INDUSTRIA CARNII.RO.
Dezvoltare etapizata pentru optimizarea fluxului de productie Mihaela Popescu Gagea si-a dorit m...
Focarul, descoperit la o ferma din localitatea Dolné Semerovce, este primul confirmat anul...
'Focarele recente de febra aftoasa din Europa si aparitia unei tulpini exotice a virusului in Ori...