The Family Butchers a vandut 660 de milioane de pachete de preparate din carne, in 2020

The Family Butchers a vandut 660 de milioane de pachete de preparate din carne, in 2020


Grupul The Family Butchers, al doilea cel mai mare producator de preparate din carne din Germania, fondat in urma fuziunii dintre companiile Reinert si Kemper, a vandut milioane de bucati de preparate din carne anul trecut si a lansat noi sortimente pe piata din Romania.

2020 a fost un an atipic pentru toti producatorii de alimente. Pe fondul crizei sanitare, care s-a declansat in primul trimestru al anului trecut, a crescut consumul de preparate din carne ambalate in detrimentul produselor vrac.

 

In anul 2020, grupul TFB a vandut aproximativ 660 milioane de bucati de preparate din carne ambalate, destinate raftului cu autoservire. In toate fabricile grupului exista dotarile tehnice necesare acestui segment favorizat in perioada pandemica, unele fabrici din grup avand chiar linii de ambalare de ultima generatie.

 

Dezvoltarea si lansarea de noi sortimente din carne este un obiectiv permanent al fabricilor din grupul TFB, iar inovatiile nu au lipsit nici anul trecut.

 

“In anul 2020, desi a fost un an cu provocari maxime si inedite, am lansat pe piata din Romania un articol de talie internationala: Martinel Crema tartinabila de pasare 125g si doua articole dedicate pietei locale : Reinert Salam Trapez cu invelis de mirodenii 80g  si Reinert Salam cu manta de mucegai nobil 80g, cel din urma fiind si fericitul castigator al distinctiei «Gustul Ales» cu cel mai mare punctaj - 690 din 700. Pe langa acestea, am avut cateva articole editii limitate, cum ar fi Reinert Salam rotita cu invelis de ceapa 200g, Reinert Salam cu invelis de piper 200g, Reinert Salam cu nuci 150g si Reinert Salam cu trufe 140g.  In ceea ce priveste inovatiile pentru viitorul apropiat, pastram sub semnul surprizei articolele la care lucram si va vom tine la curent la momentul in care vom pregati lansarea acestora”, a precizat Florenta Dobrin, director general The Family Butchers Romania.

 

Grupul TFB are relatii comerciale cu toti retailerii din Germania si in lanturile de comert modern din aproximativ 38 de tari.

 

Mai multe despre planurile de dezvoltare ale noului grup si a subsidiarei din Romania se regasesc in editia 76 a revistei INDUSTRIA CARNII.RO.

 Poti fi interesat si de