Un start-up romanesc a dezvoltat mancare gatita sub forma de tablete

Un start-up romanesc a dezvoltat mancare gatita sub forma de tablete


Manna Food Solutions a creat ODA, un concept inovator de preparate gatite, gata de consumat, sub forma de tablete.

Prin acest prototip, start-up-ul romanesc isi propune sa rezolve problema excesului alimentar si a lipsei de timp pentru a avea o masa corecta.

 

“Prin acest concept, am avut in vedere gustul, echilibrul nutritional si posibilitatea personalizarii in functie de cativa factori, precum: varsta, ocupatie, status medical chiar si background cultural. Am dorit de asemenea sa aducem un produs inovativ in segmentul ready-to-eat care sa fie usor de consumat, sanatos, satios, usor de transportat, gata de consum, fara a fi nevoie de niciun fel de preparare si timp sau efort alocat pentru aceasta opera?iune si poate cel mai important, am dorit sa nu existe deloc nevoia de vase, ustensile, cuptor, aragaz, apa, energie consumata sau spatii special amenajate pentru depozitare. ODA inseamna un stil alimentar inovativ, care sigur va fi impus de viitorul societatii moderne”, a spus Madalina Ilie, fondator Manna Foods Solutions, pentru startup.ro.

 

Tabletele se bazeaza pe o hrana curata, corect dozata din punct de vedere nutritional. ODA poate inlocui mesele principale, pastrand gustul si aroma mancarurilor gatite, oferind si optiunea de deserturi proteice si cafea.

 Poti fi interesat si de