Vino la Grillfest, primul festival de barbecue din Romania! Intrarea este libera!

Vino la Grillfest, primul festival de barbecue din Romania! Intrarea este libera!


Grillfest, primul festival de barbecue din Romania, are loc pe 29 aprilie - 1 mai, pe plaja Reyna din Constanta.

Pentru prima data in Romania, la Constanta, va avea loc cea mai noua experienta de barbecue si muzica, Grill Fest, un eveniment care va reuni cei mai cunoscuti chefi, cele mai relevante branduri din industria carnii si artisti de top din industria muzicala. Evenimentul este organizat in premiera de CARNEXPO, in parteneriat cu Primaria Constanta.

 

Plaja Reyna din Constanta va intampina in cele 3 zile (29 aprilie, 30 aprilie si 1 mai) zeci de mii de iubitori de barbecue, dar si de muzica, pentru ca cei mai mari artisti romani vor urca pe scena evenimentului si vor crea o atmosfera de neuitat.

 

Programul pe cele 3 zile mai jos, dupa cum urmeaza:

- Sambata, 29 aprilie: Spike si DJ Project

- Duminica, 30 aprilie: Carla’s Dreams, Manuel Riva si Partydul Kiss FM

- Luni, 1 mai: Smiley si AlbWho.

 

Vor fi peste 20 de chefi barbecue care vor bucura publicul Grill Fest cu performance-uri speciale si actiuni inedite, printre acestia: Orlando Zaharia, Iulian Olaru, Chef Manole, Alin Barabancea, Goran Milosevici, Mao, dar si Smokereala, D’ale Porcului si Fratia Ceaunelor.

 

Participantii la Grillfest vor putea beneficia de activitati sportive sustinute de antrenori, sfaturi de nutritie de la specialisti in domeniu, concursuri pentru copii intr-o zona speciala dedicata lor (kids area cu dulciuri, locuri de joaca si face make-up), dar si o zona cu accesorii pentru gratar si produse specializate, standuri cu specialitati barbecue din peste 50 de tari si peste 70 de tone de carne si zona de lounge.

 

„Am participat la evenimente similare Grillfest in ultimii ani in Brazilia, experiente apreciate de un public numeros si mi-am dorit sa aduc in Romania un astfel de concept care integreaza barbecue, muzica, cei mai relevanti artisti, cei mai cunoscuti chefi intr-un festival. Ma bucur ca prima editie va avea loc la Constanta si asteptam publicul care va fi la mare sa vina sa descopere experienta complexa propusa de Grillfest”, a declarat Eugen Capra, initiator Grillfest si CEO Carnexpo.

 

Grillfest este un eveniment organizat de Carnexpo, sustinut de Kiss FM si prezentat de Marian Soci. Intrarea este libera.

Bucura-te in minivacanta de 1 mai de cea mai noua experienta de barbecue si muzica din Romania, pe plaja Reyna din Constanta!

 Poti fi interesat si de