Virgil Ciausoiu, Avicarvil, analizeaza situatia sectorului carnii de pasare

Virgil Ciausoiu, Avicarvil, analizeaza situatia sectorului carnii de pasare


Unul dintre cei care vor lua cuvantul in cadrul Seminarului Integrat INDUSTRIA CARNII.RO (SIIC 2019) va fi Virgil Ciausoiu, directorul comercial Avicarvil.

Virgil Ciausoiu este unul dintre profesionistii sectorului de carne de pasare, activand de 20 de ani in aceasta industrie. El va vorbi despre dezvoltarea sectorului de pasare in Romania, despre piata internationala si cea de export, va puncta tendintele si provocarile in domeniu.

 

Avicarvil (La Provincia), parte a grupului de firme Carmistin, reprezinta un sistem integrat complex, ce porneste de la productia de cereale /furaje combinate, ferme de crestere a puilor, abatorizare si distributie a produselor in reteaua proprie de magazine, dar si prin alte canale de distributie. Avicarvil este o companie cu capital 100% privat romanesc, asemeni tuturor firmelor care compun grupul Carmistin.

 

SIIC 2019 - "Tehnologii moderne pentru industria carnii din Romania" va avea loc pe 9 si 10 aprilie, la Hotel Ramada Parc, din Bucuresti.



Poti fi interesat si de