Weber: Solutii inteligente dintr-o singura sursa

Weber: Solutii inteligente dintr-o singura sursa


La Interpack 2023, Weber prezinta solutii complete si concepte de linie care creeaza valoare adaugata pentru clientii din industria carnii, IMM-uri si comert.

Cu capacitatea de control al portiilor, manipularea in siguranta si ambalarea sustenabila a alimentelor, cum ar fi mezelurile, Weber evidentiaza un portofoliu variat cu tot ce au nevoie companiile de procesare a alimentelor dintr-o singura sursa. O abordare completa, pornind de la pregatirea si procesarea produselor pana la ambalare, precum si integrarea perfecta si conectarea in retea inteligenta a tuturor modulelor de linie, toate acestea ducand la o eficienta mai mare.

 

La standul Weber de la Interpack, vizitatorii pot experimenta solutii de linie perfect integrate, de la prepararea produsului brut pana la ambalajul primar finit. Weber mai prezinta la stand si o varietate de inovatii si produse noi, dedicate tehnologiei de ambalare.

 

Printre punctele de atractie de la standul Weber (Hala 5, stand C19) se mai numara o solutie de linie pentru producatorii de alimente de dimensiuni medii, pentru care vor fi disponibile mai multe inovatii de produs, combinand designul compact cu performanta ridicata. De asemenea, vizitatorii vor mai putea vedea concepte de linii pentru procesarea produselor feliate, cu automatizare si eficienta maxima. Datorita integrarii mecanice si software, aceste linii ridica standardul de productivitate, durabilitate si usurinta in operare.

 

Vizitatorii au ocazia sa descopere solutii si produse noi, inovatoare. De exemplu, va fi prezentata in premiera la Interpack o noua masina de feliat, extinzand portofoliul Weber de solutii de prelucrare a alimentelor in zona de gama mai mica cu performanta ridicata. Toate exponatele prezentate au un lucru in comun: ofera valoare adaugata la fiecare pas de procesare, cu un debit mai mare. Produsele si serviciile digitale sunt parte integranta, la fel ca tehnologia inovatoare din portofoliul de solutii Weber. Vizitatorii standului Weber vor experimenta cum solutiile Weber Digital Factory pot crea mai multa transparenta si eficacitate in timpul productiei. Conceptele de linii prezentate isi propun sa demonstreze valorile adaugate ale schimbului de date continuu, bidirectional.

 

Economia circulara, conservarea resurselor, tehnologiile digitale si siguranta produselor nu sunt doar subiecte cheie la Interpack, ci se afla, de asemenea, pe agenda Weber de multi ani. Solutiile specifice acestor subiecte vor fi, prin urmare, reflectate in echipamentele prezentate, precum si in experientele speciale de la standul Weber.

 

Expozitia Interpack va avea loc anul acesta in perioada 4 – 10 mai, la Düsseldorf, in Germania.



Poti fi interesat si de