Zimbria mizeaza pe delicatese din carne de rata si de curcan
Joi, 25 Octombrie 2018

Joi, 25 Octombrie 2018
„Am vrut sa le acordam o atentie speciala si sa ne adresam consumatorilor din alte tari. Sunt produse care se adreseaza magazinelor de delicatese, gourmet. Duck Ess este un produs din piept de rata cu portocale si coniac, afumat cu lemn de prun. Procedeul este costisitor, sta la maturare 6 luni. Turkey este un produs mai dificil – o rulada uriasa de 20 de kilograme din carne de curcan dezosata manual, cu rozmarin si fistic din Sicilia, care ofera o aroma si un aspect placut produsului. Este un sortiment inovator, fiind si cel mai bine vandut. Acum, bucatariile se schimba, gusturile se combina, totul este fusion, au aparut arome si condimente noi si au intrat in rutina. Trebuie sa pastram si sa continuam traditiile, dar si sa fim deschisi la experimente, sa inovam. Consumatorul de azi se indreapta catre consum inteligent, calibrat, vrea servicii de calitate”, a sustinut Marius Verdesi, fondatorul Zimbria.
Un alt produs deosebit al brandului Zimbria este pastrama ciobaneasca de Covurlui, realizata din pulpa si spata de berbecut, si pentru care reprezentantii companiei vor depune documentatia pentru a obtine protectie geografica la nivel european – IGP.
Cei mai importanti producatori si furnizori de animale si carne din Grecia si Europa sunt invitat...
Incepand din iulie 2024, timp de 2-3 zile in fiecare luna, echipa formata din 12 macelari selecta...
Aceasta testare se adreseaza firmelor producatoare si distribuitoare a produselor din carne din r...