Romania are 5 abatoare autorizate de autoritatile din Turcia, privind carnea de vita
Luni, 22 Ianuarie 2018
Luni, 22 Ianuarie 2018
Pentru importurile de carne de vaca, proaspata si congelata, certificarea Halal este obligatorie, iar carnea nu poate proveni de la animale asomate. Ele trebuie sacrificate conform obiceiurilor si traditiilor turcesti.
Portalul informeaza ca certificatele Halal emise de organizatiile musulmane din Romania sunt acceptate, dar cu toate acestea se cere ca macelarul sa fie turc si abatorul sa fi fost inspectat anterior.
In ceea ce priveste importurile de carne de oaie, proaspata si congelata, acestea sunt interzis, indiferent de tara de provenienta.
"In sectorul bunurilor de larg consum, asteptarile investitorilor raman constante, vizand perform...
Numărul de porci crescuți în Germania era de 20,9 milioane la 3 mai 2025. Comparativ cu 3 n...
„Acestea sunt vești bune”, a spus el. „Există multe obstacole și dificultăți &i...