SMITHFIELD: impredictibilitatea a marcat anul 2016

SMITHFIELD: impredictibilitatea a marcat anul 2016


Cel mai mare crescator de porcine din Romania, grupul de firme Smithfield, a raportat o cifra de afaceri cu 16% mai mare in 2016 comparativ cu anul anterior, in pofida provocarilor cu care s-a confruntat industria romaneasca.

smithfield impredCel mai mare crescator de porcine din Romania, grupul de firme Smithfield, a raportat o cifra de afaceri cu 16% mai mare in 2016 comparativ cu anul anterior, in pofida provocarilor cu care s-a confruntat industria romaneasca.
Anul 2016 a insemnat pentru compania noastra o usoara crestere a cifrei de afaceri cu 16% fata de anul precedent, care s-a regasit in piata intr-o gama diversa de produse - ce include in prezent carcasa de porc, piese principale transate, feliate si semiprocesate. Suntem increzatori ca acest trend de consolidare si crestere a businessului va continua si in 2017, in conditiile in care piata internationala nu va inregistra fluctuatii majore, a declarat Bogdan Mihail, presedintele Smithfield Romania.

In ce conditii a evoluat industria carnii anul trecut aflati din numarul 51 al revistei INDUSTRIA CARNII.RO.Poti fi interesat si de