CIA Aboliv a investit 3,5 milioane de euro intr-o noua sectie de produse crud-uscate

CIA Aboliv a investit 3,5 milioane de euro intr-o noua sectie de produse crud-uscate


Producatorul de preparate din carne CIA Aboliv a inaugurat o noua hala de maturare, feliere si ambalare a produselor crud-uscate, in comuna Mihai Viteazu, din judetul Cluj. Valoarea investitiei se ridica la 3,5 milioane de euro.

Hala are o suprafata de 1.094 metri patrati, o capacitate de maturare produse crud-uscate de 29 de tone pe saptamana si o capacitate de feliere si ambalare de 5 tone pe zi.

 

“Acum te poti bucura de produsele tale favorite din carne in varianta feliata si ambalata. Pentru ca stim ca timpul e o resursa pretioasa, dorim sa iti oferim produse de care te poti bucura rapid. Am inaugurat hala de maturare si feliere a produselor crud-uscate, pe un spatiu de peste 1.000 mp. Producem pentru tine si familia ta aproximativ 20 de tone de produse zilnic, pentru a putea fi savurate oricand”, au transmis reprezentantii companiei.

 

Sectia este echipata cu utilaje de ultima generatie in domeniul produselor feliate. Pentru prevenirea contaminarii incrucisate, linia de feliere este separata de linia de ambalare, respectandu-se astfel toate criteriile de siguranta. Linia de feliere si ambalare are o lungime de aproximativ 23 de metri, fiind dotata cu un detector de metale, cantar si lampi ultraviolete.

 

Cu o prezenta de peste 30 de ani pe piata locala, CIA Aboliv este o companie cu capital 100% romanesc, cu o cifra de afaceri de peste 35 de milioane de euro si peste 400 de angajati, fiind si unul dintre cei mai mari furnizori de produse marca proprie din Romania.Poti fi interesat si de