Cum poti eficientiza procesul de etichetare folosind o solutie profesionala de printare?

Cum poti eficientiza procesul de etichetare folosind o solutie profesionala de printare?


Informatiile gresite de pe etichete se numara printre cele mai frecvente cauze pentru rechemarile produselor alimentare, proces care aduce costuri suplimentare mari pentru producatori. De aceea, este extrem de important ca fiecare companie sa aiba control total asupra procesului de etichetare.

In plus, eticheta reprezinta si “cartea de vizita” a fiecarei afaceri, asa ca designul si modul de afisare a informatiilor nu trebuie neglijat. O solutie profesionala de etichetare care sa fie integrata in ecosistemul afacerii tale reprezinta cea mai buna solutie pentru a eficientiza procesul de etichetare si a raspunde acestor cerinte, in timp ce te bucuri si de alte beneficii.

 

Gama de imprimante ColorWorks de la EPSON a fost proiectata pentru a veni atat in sprijinul miciilor producatori cat si a celor care au nevoie sa tipareasca volume medii si mari de etichete. Modelele din aceasta gama sunt ideale pentru tiparirea etichetelor personalizate deoarece prin tehnologia inkjet asigura printarea rapida a etichetelor color.

 

Care sunt principalele avantaje ale folosirii unei solutii profesionale de etichetare?

   1. Economisesti timp, minimzezi erorile: Unul dintre ingredientele pe care le folosesti in mod obisnuit a fost inlocuit sau ai nevoie sa actualizezi gramajul produselor. Indiferent de scenariu este esential ca modificarea sa fie operata corect si in cel mai scurt timp. Daca lucrezi cu un furnizor extern va fi nevoie ca, pana la implementarea modificarii, aceasta informatie sa treaca printr-un lant extins de comunicare, lucru care consuma timp si sporeste sansele aparitiei erorilor. In schimb, daca angajatii tai au posibilitatea de a opera modificarile imediat, castigi timp important si ai mai multa siguranta asupra procesului final.

Modele ColorWorks sunt usor de integrat si conectat la sistemele existente iar angajatii nu au nevoie de traininguri suplimentare pentru a le folosi, asa ca orice modificare poate fi facuta instant.

 

   2. Reduci costurile: Achizitia unei imprimante profesionale de etichetare te ajuta sa reduci costurile de productie, iar amortizarea investitiei poate fi facuta rapid. Elimini costurile de livrare si ai acelasi cost de imprimare indiferent de volum, sprendeosebire de cazurile in care lucrezi cu un furnizor extern a carui oferta depinde de numarul de etichete comandat. In plus, toate modelele Epson - CW3500, CW4000e, CW6000, CW6500 si CW7500 - au cartuse individuale de cerneala ce pot fi inlocuite separat, ceea ce contribuie la optimizarea costurilor totale.

 

   3. Te bucuri de o mai mare flexibilitate: Daca ai nevoie de etichete de marimi variate care sa fie imprimate pe materiale ce trebuie sa reziste la conditii diferite de depozitare, solutiile de etichetare Epson ColorWorks sunt solutia ideala ce iti ofera flexibilitatea necesara. Poti imprima pe hartie mata, lucioasa sau transparenta folosind role de dimensiuni variabile, astfel incat sa obtii etichete personalizabile perfect adaptate nevoilor tale.

 

Nu esti sigur ce solutie ar fi mai potrivita pentru afacerea ta? Apeleaza la un consultant specializat care te poate ajuta sa iei decizia corecta. IT Genetics, furnizor de tehnologie cu peste 15 de ani de experienta in integrarea de solutii pentru HoReCA si productie, este distribuitor autorizat EPSON. In portofoliu IT Genetics regasesti toata gama de echipamente si consumabile necesare procesului de tiparire a etichetelor. Pentru detalii, ne poti scrie pe sales@it-genetics.ro sau ne poti contacta la 031-780.03.18.

 Poti fi interesat si de