Freshful: Romanii aloca intre 500 si 1.000 de lei pentru masa de Craciun. Carnea de porc, in topul cautarilor

Freshful: Romanii aloca intre 500 si 1.000 de lei pentru masa de Craciun. Carnea de porc, in topul cautarilor


Freshful by eMAG, primul hipermarket 100% online din Romania, estimeaza o dublare a vanzarilor pentru produsele alimentare, pana la 5.000 de comenzi pe zi. Anul acesta, bugetul alocat de clienti pentru masa de Craciun variaza intre 500 de lei si 1.000 de lei, cele mai cautate fiind carnea de porc, cozonac, vin spumant, citrice si diverse branzeturi.

In acest an, oamenii au inceput pregatirile cu aproximativ 10 zile inainte de sarbatorile de iarna, astfel ca si traficul in platforma a crescut cu 15% fata de o perioada normala din an. Cei mai multi dintre clienti plaseaza, in medie, doua comenzi.

 

Carnea de porc este cel mai cautat produs, pentru care hipermarketul online s-a pregatit cu o cantitate de patru ori mai mare decat intr-o luna normala. Oamenii completeaza cosul de cumparaturi si cu produse specifice de sezon cum ar fi specialitatile traditionale: mezeluri, jumari, piftie, sorici, urechi de porc, sarmale, toba de porc si curcan, caltabos, lebar sau cozonaci.

 

„Sarbatorile de iarna sunt pentru noi una dintre cele mai incarcate perioade, tocmai de aceea ne-am pregatit din timp si am diversificat foarte mult oferta. Am luat in calcul atat produsele proaspete, cat si pe cele traditionale, specifice Craciunului. Astfel, in platforma noastra, oamenii gasesc in orice moment 18.000 de produse, dintre care 1.000 sunt in oferta. Am observat ca oamenii prefera sa faca cumparaturile de sarbatori prin doua comenzi: una principala si atent planificata, cu o valoare mare, in care includ cele mai multe dintre produsele necesare, si o a doua, care vine in completare cu produse mai putine, in special cele proaspete. Pentru ca ne asteptam la un varf de pana la 5.000 de comenzi pe zi, am crescut echipa cu 100 de colegi noi astfel incat produsele sa ajunga simplu si rapid pe mesele clientilor nostri”, a declarat Andrei Popescu, General Manager Freshful by eMAG.

 

Pentru persoanele care prefera sa nu gateasca si isi doresc mai mult timp liber alaturi de cei dragi, Freshful by eMAG a introdus in oferta si peste 50 de produse din carne si alimente gata preparate, cum ar fi sarmale, piftie de porc si de curcan, amestec gata preparat pentru salata de boeuf sau produse traditionale cum este chisca, carne sau carnati la garnita. De asemenea, la categoria produse speciale, Freshful by eMAG a introdus porchetta din purcelus intreg de lapte, rata de curte, curcan, carne de porc gata de gatit.

 

Oamenii gasesc in platforma si peste 30 de sortimente de cozonaci si panettone, dar si ciocolata, fructe exotice sau vinuri spumante. In total, peste 6.500 de kilograme de cozonac intr-o sortimentatie variata si mai mult 28.000 de litri de vin si vin spumant. Retailerul online s-a pregatit si cu o gama variata de dulciuri cu motive de Craciun si cateva specialitati internationale cum sunt castanele glazurate. In total, peste 130 de produse dulci de sezon.

 

Spre deosebire de anul trecut, oamenii isi doresc si putin rasfat si cumpara pentru masa de Craciun si produse diferite de cele traditionale. Anul acesta, cele mai cautate sunt produsele din peste si fructe de mare (somon, creveti), dar si fructele exotice precum avocado sau mango. De asemenea, oamenii cauta si specialitati internationale cum ar fi Jamon Serrano, salam Salchichon sau Fuet ori branzeturi frantuzesti, foie gras, stridii sau melci.

 

Freshful by eMAG a pregatit un program special de sarbatori, astfel ca va avea un program extins de lucru. Comenzile vor putea fi plasate in toata aceasta perioada, cu exceptia zilelelor de 25 – 26.12 si 01 ianuarie, cand nu se vor face livrari. In plus, in perioada sarbatorilor, pentru ca toti clientii Freshful sa poata comanda din confortul casei lor, fara sa petreaca timp in trafic, flota de masini si livratori a fost suplimentata, iar programul de livrare a fost extins in zilele 18 – 23 decembrie pana la ora 24:00.



Poti fi interesat si de