Multivac incheie un parteneriat strategic cu Handtmann

Multivac incheie un parteneriat strategic cu Handtmann


Multivac, unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii de ambalare din lume, anunta incheierea unui parteneriat strategic cu Handtmann, lider mondial in productia de masini de umplere si sisteme de portionare pentru industria alimentara.

Potrivit Multivac, cererea globala de solutii de linie automatizate si rentabile dintr-o singura sursa pentru productia si ambalarea alimentelor este in crestere. Liniile de automatizare pentru procesare, ambalare si etichetare constau adesea in masini de la mai multi producatori. Prin urmare, planificarea, instalarea, operarea si intretinerea liniilor se intind o perioada considerabila de timp.

 

„In vremuri de presiuni competitive ridicate si de crestere rapida a portofoliilor de produse, multi producatori de alimente cauta sprijin pentru simplitate – pentru solutii de linie dintr-o singura sursa care pot fi planificate, instalate si operate rapid si rentabil”, a explicat Christian Traumann, presedintele grupului Multivac. „Pentru a satisface aceasta cerere, ne-am extins reteaua de parteneri de top si am demarat un parteneriat strategic cu Handtmann – principalul producator mondial de sisteme pentru umplere, portionare, formare si dozare.”

 

Ambele companii ofera acum solutii integrate pentru o gama larga de industrii. Tehnologia de umplere si portionare a lui Handtmann va fi completata de masinile de etansare sau termoformare a tavilor  ale lui Multivac si de expertiza in realizarea liniilor. Colaborarea ar putea accelera semnificativ timpul de executie, ce poate insemna o reducere cu pana la 40% din timp doar in faza de proiectare, au subliniat reprezentantii Multivac.

 

Harald Suchanka, CEO la Handtmann, crede cu fermitate ca „interfetele care sunt coordonate intre ele garanteaza timpi de instalare semnificativ mai scurti si un nivel ridicat de fiabilitate pentru solutiile de linie. In plus, controlul procesului si monitorizarea intregii linii prin solutii digitale multiplica efectul de rationalizare.”

 

Ca parte a parteneriatului strategic, Multivac va prelua vanzarile si serviciile pentru utilajele Handtmann in Albania, Australia, Grecia, Islanda, Israel, Kazahstan, Orientul Mijlociu, Mongolia, Africa de Nord si de Sud, Noua Zeelanda, Sri Lanka, Uzbekistan si India. Expertii interni Multivac vor fi responsabili pentru instalarea si garantia componentelor Handtmann – inclusiv toate lucrarile de service post-vanzare si furnizarea de piese de schimb.Poti fi interesat si de