Noi produse din carne de pasare destinate industriei HoReCa, de la Safir

Noi produse din carne de pasare destinate industriei HoReCa, de la Safir


Intrarea in cei 30 de ani de activitate a Grupului de firme Safir este celebrata cu lansarea de noi produse pentru Fomica? – brandul de preparate si semipreparate doar din carne de pasare si condimente 100% naturale.

Si pentru ca in aceasta industrie a carnii de pasare trebuie sa fii mereu relevant si sa raspunzi cerintelor consumatorilor, Safir a imbogatit portofoliul de produse Fomica? Cu doua noi specialitati. Una este la mare cautare in randul pasionatilor de gratar, Mici de pasare, congelati, la tavita, iar cea de-a doua, Pulpe de pui dezosate, condimentate, ambalate in atmosfera controlata, face gatitul rapid si usor. Noile produse contin doar carne de pasare si condimente naturale, asa cum brandul ne-a obisnuit in timp.

 

Metoda de ambalare a celor doua produse face ca depozitarea sa fie mai usoara, iar metoda de conservare permite produsului sa reziste in timp, dar sa fie la fel de gustos si fraged la preparare.

 

Capacitatea de productie a abatorului Grupului de firme Safir este intr-o dezvoltare continua, prin urmare parteneriatele din industria HoReCa sunt mereu onorate cu produse din carne de pasare conform cerintelor consumatorilor si standardelor europene din domeniu.

 

Pe langa gama diversificata a brandului Deliciosul de Vaslui si multitudinea de arome data de preparatele si semipreparatele Fomica?, Safir tine sub aripa sa si brandul Zdravan Moldovenesc. Este puiul crescut lent, minim 56 de zile, primul si singurul din Romania certificat Beter Leven 1*, recunoastere obtinuta datorita conditiilor deosebite de bunastare animala de care beneficiaza puiul.

 

Produsele marca Safir sunt destinate si comercializate industriei HoReCa pentru diversitatea produselor, metoda rapida de preparare si gustul bun, adevarat de carne de pasare. Aici gasiti mai multe detalii despre activitatea Safir: safir.ro



Poti fi interesat si de