Top 3 preparate traditionale pe care le comanda romanii pe Glovo

Top 3 preparate traditionale pe care le comanda romanii pe Glovo


In anticiparea Zilei Nationale a Romaniei, Glovo, platforma multi-categorie care ofera acces la o varietate mare de produse, cu livrare rapida, in mai putin de 60 de minute, dezvaluie topul celor mai comandate preparate traditionale romanesti din ultimul an.

Potrivit datelor Glovo, papanasii ocupa prima pozitie in topul preferintelor, fiind cel mai comandat fel de mancare traditional in 2023, de peste 140.000 de ori. Pe locul doi se situeaza ciorba de fasole, cu 118.000 de comenzi, in timp ce micii completeaza podiumul cu 43.000 de portii comandate (de pana la 4 mici).

 

Anul acesta, pana in prezent, 4 aprilie a fost data in care au fost plasate cele mai multe comenzi de preparate traditionale, in timp ce 1 decembrie 2022 a adus anul trecut varful de comenzi. Cele mai multe preparate traditionale romanesti se comanda in Bucuresti, Brasov, Constanta, Cluj-Napoca si Iasi.

 

De asemenea, romanii prefera sa comande mancare traditionala cel mai des la pranz, intervalul orar cel mai solicitat fiind intre orele 11:00 – 13 :00, vinerea fiind ziua din saptamana in care se comanda cel mai mult preparate specifice romanesti.

 

Si in acest an, romanii au ocazia sa se delecteze cu preparatele preferate in cel mai scurt timp, pentru a sarbatori asa cum se cuvine Ziua Nationala. Astfel, Glovo a pregatit in platforma o categorie dedicata unde acestia pot gasi toate felurile de mancare autohtone pe care si le doresc si la care poftesc.

 

Despre Glovo

Glovo este una dintre cele mai importante aplicatii de livrare din mai multe categorii care conecteaza utilizatorii cu companii si curieri, oferind servicii la cerere de la restaurante locale, supermarketuri si magazine. Viziunea Glovo este de a oferi tuturor acces facil la tot ce se afla in orasul lor, astfel incat utilizatorii nostri sa se poata bucura de ceea ce isi doresc, cand doresc, unde doresc. Fondata in 2015 la Barcelona, opereaza in 25 de tari din Europa, Asia Centrala si Africa.



Poti fi interesat si de